Svt trump

Donald Trump: Vägen till makten – SVT Play

Donald Trump: Vägen till makten | SVT Play

I den här dokumentärserien berättas familjen Trumps historia. Med intervjuer och tidigare aldrig visat material får vi följa Trump-dynastins väg till makten.

Namnet Trump har länge varit synonymt med rikedom. Men det var få som spådde att namnet en dag skulle vara synonymt med USA:s 45:e president. I den här dokumentärserien berättas familjen Trumps historia. Med intervjuer och tidigare aldrig visat material får vi följa Trump-dynastins väg till makten. Och allt började med guldrushen i Yukon, som kom att lägga grunden för familjens rikedom. Originaltitel: The Trump dynasty.

Trump och Ryssland | SVT Nyheter

Följ de ämnen och händelser som SVT Nyheter bevakar just nu.

Här svarar Trump samma sak – 400 gånger – SVT Nyheter

Här svarar Trump samma sak – 400 gånger | SVT Nyheter

1 feb. 2023 — Ett nyligen offentliggjort videoklipp visar hur USA:s tidigare president Donald Trump undviker att svara på frågor kopplade till hans …

Ett nyligen offentliggjort videoklipp visar hur USA:s tidigare president Donald Trump undviker att svara på frågor kopplade till hans finansiella affärer genom att åberopa det så kallade femte tillägget – över 400 gånger.– Den som i min ställning inte åberopar det femte tillägget vore en dåre, en absolut dåre, säger Trump.

Bakslag för Trump i utredning om dokument – SVT Nyheter

Bakslag för Trump i utredning om dokument | SVT Nyheter

2 dec. 2022 — Donald Trump kan inte längre blockera justitiedepartementets granskning av de dokument som hittats i en razzia i hans hem Mar-a-Lago.

Donald Trump kan inte längre blockera justitiedepartementets granskning av de dokument som hittats i en razzia i hans hem Mar-a-Lago. Det står klart efter ett nytt beslut i en appellationsdomstol i USA.

Trump välkommen tillbaka till Facebook och Instagram

Trump välkommen tillbaka till Facebook och Instagram | SVT Nyheter

25 jan. 2023 — SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att …

Meta välkomnar nu tillbaka Donald Trump till sina plattformar Facebook och Instagram. Det meddelar företaget i ett pressmeddelande.

Kommittén: ”Ställ Donald Trump inför rätta” – SVT Nyheter

Kommittén: ”Ställ Donald Trump inför rätta” | SVT Nyheter

19 dec. 2022 — 6 januari-kommittén anklagar Donald Trump för att ha begått flera brott i samband med valförlusten och stormningen av Capitolium.

6 januari-kommittén anklagar Donald Trump för att ha begått flera brott i samband med valförlusten och stormningen av Capitolium. Både republikaner och demokrater uppmanar nu åklagare att ställa den amerikanska ex-presidenten inför rätta.– Vårt system är inte sådant att fotsoldaterna sätts i fängelse och ledarna får frisedel, säger demokraten Jamie Raskin.

SVT:s USA-korrespondent om kommitténs utredning av Trump

SVT:s USA-korrespondent om kommitténs utredning av Trump | SVT Nyheter

20 dec. 2022 — Under de senaste 1,5 åren har 6 januari-kommittén utrett expresidenten Donald Trumps ansvar i stormningen av Capitolium den 6 januari 2021.

Under de senaste 1,5 åren har 6 januari-kommittén utrett expresidenten Donald Trumps ansvar i stormningen av Capitolium den 6 januari 2021.– Jag tycker att det mest spännande är att det tog nästan tre timmar innan han valde att försöka avbryta det här upploppet, säger Stefan Åsberg, USA-korrespondent, i SVT:s Morgonstudion.

Donald Trump planerar comeback på Twitter och Facebook

Donald Trump planerar comeback på Twitter och Facebook | SVT Nyheter

18 jan. 2023 — SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att …

Donald Trump är antagligen världens mest kända twittrare, men sedan 19 november 2022 är han inte längre världens mest kända bannlysta twittrare, då ägaren Elon Musk åter låste upp ex-presidentens konto. Sedan dess har Trumps Twitterkonto ekat tomt – men enligt NBC News är nu en comeback på gång.

Donald Trumps deklarationer offentliga – efter lång rättstvist

Donald Trumps deklarationer offentliga – efter lång rättstvist | SVT Nyheter

30 dec. 2022 — SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att …

Donald Trumps skattedeklarationer har nu blivit offentliggjorda – efter en utdragen rättstvist. Dokumenten visar bland annat att Trump inte betalade någon federal inkomstskatt alls under 2020, rapporterar CNN.

Keywords: svt trump, trump svt